Danish Log ind / Registrer |
Valutaer:
 

Shipping & ReturnsForsendelse

Forsendelse af International Express, hvilket er normalt inden for 1 uge (3 til 5 hverdage) levering. Hvis du har specielle ønsker om forsendelsesmetode, så lad os det vide.

Vi garanterer hurtig forsendelse, når ordrerne er placeret og betaling overføres. Og tracking nummer vil blive sendt, så snart varerne sendes ud. Men vi kan ikke kontrollere status for din forsendelse, efter den forlader vores forsendelse afdeling. Forsinkelser kan være forårsaget på grund af vejret problemer eller andre omstændigheder uden for vores kontrol.

Til hjælp og beskyttelse af vores kunder, tilbyder vi mulighed for skibsfart din ordre med en direkte signatur. Vær opmærksom på, at ved at vælge at modtage din pakke uden en signatur nødvendig, du skal være ansvarlig for, hvem der skal din pakke blive tabt i transit eller efter levering.

Retur & Exchange

Her på vores online butik, vi gør en indsats for at levere produkter og service af høj kvalitet til vores kunder. Vi ved, at online-køb er ikke altid til forvente, når du modtager dine ordrer. Du er forpligtet til at kontakte os inden du sender poster tilbage. Bemærk, at vi ikke dækker shipping cost og håndtering af afkast eller ombytning. Desuden kan vi ikke være ansvarlig for forsvundne forsendelser

Alle merchandise skal opfylde disse retningslinjer nedenfor.

Alle varer skal være ubrugte. Nogen produkter vendte tilbage med tegn på slid eller skader, der kan være sket, mens i besiddelse af kunden vil forbyde dit afkast. Vi kan kun acceptere afkast, der er i en resalable tilstand. Dit afkast skal indeholde ubeskadiget boksen og original emballage plus eventuelle tilbehør eller ekstraudstyr, som kan have været medtaget sammen med forsendelsen.

Dit afkast bør være pakket i en beskyttende kasse til forsendelse. Elementer tilbage med porto klistermærker på den originale æske, vil blive betragtet slidt og vil ikke blive refunderet. Gælder kun forsendelsesetiketten til din beskyttende kasse og IKKE skotøjsæsken. Hvis dit afkast bliver sendt til os uden en beskyttende papkasse, vil vi ikke være i stand til at acceptere tilbagevenden.

Afkastet er gyldig i op til 15 dage efter modtaget dato viste ved levering tracking system. Bemærk, at der ikke er nogen garanti leveringsdato for tilbagevenden. Ved modtagelse, vi behandler dit afkast med det samme og sender en bekræftelse e-mail. Kontakt os, hvis du ikke modtager en bekræftelses e-mail inden for en måned af dit afkast. Efter at vi har udsendt tilbagevenden, lad 48 timer til din bank til at returnere pengene til din konto. Det kan tage en fuld kreditkort cyklus før afkastet vises på dit kontoudtog.

Udveksling

Udveksling er under samme retningslinier som afkast, skal de være inden for 15 dage efter modtage dato, ubrugte, ubeskadigede, og ledsages af alle originale emballage.

Vi vil acceptere børser til en anden størrelse eller farve inden 15 dage efter den oprindelige ordre afsendelse dato. Kontakt os venligst med din ordre-id og en af ​​vores team medlemmer vil hjælpe dig.

Vær opmærksom på, at vi ikke kan bytte din ordre på en anden stil, blot placere en ny ordre til udskiftning stil. Hvis du modtager en merchandise, du føler dig utilfreds med og vil gerne bytte for en anden, ville du nødt til at returnere dine emner til en restitution (som pr Retur politik) og placere en ny ordre på den stil, du foretrækker.

Ordreannullering

Kontakt os venligst i 24 timer efter at du betale, hvis du ønsker at annullere ordren. Afbestilling anmodninger efter at ordren er blevet afsendt, vil blive behandlet i overensstemmelse med vores tilbagesendelsespolitik.

Tilbage